Skoči na glavno vsebino

Vpis

Otroke vpisujemo v vrtec Mozirje in Rečica ob Savinji predvidoma v mesecu aprilu za naslednje šolsko leto, oziroma skozi vse leto, če oddelki niso zasedeni do normativa. Vpis otrok v vrtec je objavljen v lokalnem časopisu Savinjske novice in na spleti strani. V času vpisa otrok poteka v vrtcu teden odprtih vrat.

En teden v mesecu aprilu je teden odprtih vrat, kjer lahko otroci in starši spoznajo  delo in igro v vrtcu, prav tako pa v začetku meseca septembra na široko odpremo vrata vsem staršem, ki postopno uvajajo svojega otroka v sistem skupinskega varstva in vzgoje otrok. V mesecu juniju so starši otrok »novincev« vabljeni na srečanje, kjer spoznajo vrtec, se seznanijo z okvirno razporeditvijo otrok v oddelke, s svojimi pravicami, obveznostmi do vrtca, s Pravilnikom o zagotavljanju varnosti otrok v vrtcu in o napotkih glede vključevanja otroka v vrtec.

Starši lahko vpišejo otroka na podlagi pismene prijavnice, ki jo dobijo skupaj z ostalim gradivom v tajništvu vrtca Mozirje ali na spletni strani vrtca. Prav tako ga izpišejo iz vrtca osebno v upravi.

Vlogo za vpis lahko najdete na desni strani v rubriki Obrazci.

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Dostopnost