Skoči na glavno vsebino

Božično novoletne delavnice

December  je mesec  veselja, druženja, presenečenj, še zlasti  za otroke, katerim  je potrebno zelo malo, da jim zasijejo iskrice v očeh. Tako so se v vseh oddelkih našega vrtca v Mozirju in na Rečici ob Savinji, odvijale različne dejavnosti, ki so jim popestrile predpraznične dneve in pričarale pravljično vzdušje.

V prijetnem in sproščenem vzdušju  smo se, v ponedeljek 9.12.2012, zbrali tudi otroci iz skupine Medvedkov in Muc, njihovi starši in strokovne delavke v vrtcu Mozirje – enota Tulipan, na že tradicionalno božično novoletnih delavnicah.

Največje presenečenje za malčke je bil ogled igrice Didel  didel daja Božiček že prihaja, ki so jo zaigrali njihovi starši. Nad izvedbo je bilo veliko navdušenje, saj so jo odigrali kot pravi igralci. Bili so enkratni.  Po končani igrici, smo na delavnicah ustvarjali z odpadno kartonsko embalažo, s katero smo si polepšali garderobo. Ob zaključku našega druženja smo se okrepčali s piškoti, sadjem in čajem in se veseli razšli z mislijo, da je v slogi resnična moč, zato si takih srečanj želimo tudi v prihodnje.

Helena, Lenka, Irena in Slavica

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Dostopnost